A incetat din viata Alin Isac, Senior Director in SiteTalk-OPN

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Alin IsacIndustria de network marketing din România a pierdut un lider. Profesorul universitar Alin Isac, în vârstă de 43 de ani, a încetat din viață fulgerător, în urma unui infarct miocardic, în timp ce se afla la fiul său, la București. Știrea a venit ca un șoc pentru familie, cunoscuți, dar și în comunitatea de network marketing, unde era un lider apreciat.

Alin Isac era lector dr. ec. la Universitatea din Petroșani. În domeniul de network marketing activa din 2001, fiind singurul român participant la Mastermind Event 2012, cea mai importantă conferință de Network Marketing din lume, desfășurată în Houston, Texas, US.

Alin Isac era Senior Director in SiteTalk-OPN, fiind liderul unei rețele de aproape 29.000 de membri, cu un rulaj cumulat de 3 milioane de euro în ultimii 5 ani.

Având o profundă înțelegere a industriei de network marketing, recent, acceptase invitația de a fi speaker la Network Marketing Forum, primul eveniment dedicat tuturor persoanelor implicate în această zonă antreprenorială.

Sincere condoleanțe familiei!

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar