A avut loc prima Convenție Rain la nivel mondial. România, prezentă la eveniment

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Byron Belka familyPrima Convenție la nivel mondial organizată de Rain International, compania de network marketing producătoare de suplimente nutritive pe bază de semințe, a avut loc, în perioada 11 – 13 septembrie, în Salt Lake City, SUA.

Aniversarea a 3 ani de la înființarea companiei a fost prilejul pentru reunirea celor mai buni manageri de rețele ai acesteia la nivel mondial. România a fost reprezentată la prima sa Convenție de o echipă de șapte lideri, printre care și un medic cu o vastă experiență în fitoterapie și alte terapii complementare.

După succesul înregistrat pe 3 continente cu complexul SOUL din semințe presate la rece de chimion negru, zmeură neagră și struguri Chardonnay, Rain International a lansat, în cadrul acestui eveniment, un nou supliment, Core, o formulă cu efecte benefice asupra metabolismului și care, pe lângă nelipsitul Chimion negru, conține încă 9 ingrediente, dintre care amintim câteva ‘verzi’: spirulina, grâul încolțit, aloe și păpădia.

Momentele cele mai atractive ale vizitei în SUA au fost premierea celor mai buni performeri,  vizitarea facilităților de producție, și câștigarea marelui premiu pus în joc la tombolă, autoturismul Kia Soul.

Noutățile privind dezvoltarea produselor și a companiei vor fi prezentate și la București, pe 1 octombrie, de către Managerul General pe Europa, Aaron Palmer, și de Directorul de vânzări pe Europa, Blake Malan, aflați în turneu pentru prelansarea noului produs Core într-o serie de mari orașe europene.

Mai multe informații puteți găsi pe site-ul companiei și pe pagina de Facebook.

FOTO: Fondatorul și președintele companiei Rain International, Byron Belka, alături de familia sa.

Convention 2014 recap from Rain International on Vimeo.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar