A apărut Revista online de știri pentru Dezvoltare Personală

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

stiri de dezvoltare personalaLa finalul anului trecut a apărut în lumea online autohtonă o revistă pe nișa informațiilor despre trainerii și programele de dezvoltare personală existente pe piața de profil din România. Cum a apărut această revistă, care este povestea din spate și ce își propune prin acest proiect fondatorul său, Alin Bagiu – autor, trainer, specialist PR, puteți afla chiar de la el, în rândurile de mai jos:

Ideea unei reviste de Știri pentru Dezvoltare Personală mi-a venit în momentul în care am observat necesitatea ei pe piața de profil din industrie. Există pe piață foarte mulți traineri, speakeri, coach, care fiecare dintre ei, în mod individual își promovează produsele personale de dezvoltare. M-am gândit că n-ar fi rău să existe un loc în care o persoană care este interesată de dezvoltare personală să-i regăsească pe toți sau pe cât mai mulți dintre aceștia.

 

Am trecut la lucru și în luna decembrie anul trecut, pe la mijlocul ei, când toată lumea se gândea la cadouri și la sărbători, eu am pus pe picioare acest proiect. El oferă spațiu de exprimare tuturor celor care au ceva de spus din zona dezvoltării personale, în aceeași măsură în care oferă informații celor care caută așa ceva. Am structurat revista pe județe, în așa fel încât oricine caută un trainer în județul lui să poată să găsească foarte ușor. În cadrul revistei online, trainerii pot să publice articole, să anunțe evenimente pe care le organizează, să se înregistreze pe HARTA TRAINERILOR din România, să solicite un interviu ce urmează să fie publicat în revistă, să anunțe lasări de carte, etc.

 

Impactul a fost foarte bun, pentru că imediat după Revelion, atunci când oamenii au revenit la treabă, zeci de traineri s-au înscris pe HARTĂ și au început să transmită informații care sunt deja publicate în revistă. Îmi doresc să dezvolt acest concept și să dau o șansă de exprimare tuturor celor care doresc să contribuie în dezvoltarea personală a semenilor lor. Doamne-ajută!

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar