Vemma își va relua activitatea sub supraveghere

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

verveVă întrebați, probabil, ce se mai întâmplă cu Vemma. Judecătorii au decis că dreptatea este undeva la mijloc, se pare. Vemma nu este o piramidă, deoarece o parte din consumatori sunt doar clienți. Pe de altă parte, Federal Trade Comission (FTC) are dreptate în ceea ce privește unele practici care contravin legii.

Prin urmare, Curtea va numi o persoană care va monitoriza activitatea companiei și în cele din urmă va ridica ordinul de înghețare a conturilor firmei și ale persoanelor acuzate de FTC, cu restricția totuși a înstrăinării anumitor bunuri.

Curtea a interzis anumite programe de marketing și promoționale și a numit Robb Evans and Associates (REA) să monitorizeze modul în care compania face modificările cerute. REA va avea acces la baza de date a companiei și la informațiile legate de desfășurarea activității și va urmări cheltuielile de business ale Vemma.

Motivul pentru care Curtea a decis că Vemma poate să își continue activitatea? Dovada că există cerere pentru produsele companiei și argumentele aduse de apărători că Vemma își poate continua activitatea cu modificările cerute de legiuitori.

Între timp site-ul companiei a intrat în mentenanță. Un mesaj anunță că se lucrează intens pentru reluarea activității în câteva zile.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar