9 ani de Life Care

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LCaniv3Compania Life Care a marcat împlinirea a 9 ani de la lansare prin Zilele fericirii. Pe scurt, distracție, sport, dans, energie, premii constând în produse Bio și o zi a porților deschise, în care sediul european al companiei a putut fi vizitat de orice doritor.

Lansată oficial la Timisoara, în 4 iulie 2005, Life Care este una din companiile europene lider în Industria de Vânzări Directe, orientată pe produse BIO. Compania fondată de Cristian Onețiu și Dănuț Onețiu are peste 60.000 de parteneri independenți, rețeaua acestora extinzându-se și în Ungaria, Spania și Italia.

Vedeți câteva imagini de la evenimentele aniversare în galeria foto de mai jos, iar dacă doriți să vedeți și alte fotografii intrați pe pagina de Facebook a companiei:

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (2)

  1. MLM pe bune

    Aceasta companie trebuie sa se numeasca LIE CARE (GRIJA PENTRU MINCIUNA).
    Pe aceste personaje nu le intereseaza decat banii, uitand faptul ca daca nu ar fi cei 20.000 de oameni, si nu cei 60.000 de oameni, asa cum se lauda, ei nu ar mai exista pe piata.

  2. Elena

    V-as ruga, domnule/doamna MLM Pe Bune, sa spuneti, pentru un distribuitor multumit pana acum de colaborarea cu Life Care, concret prin ce se traduce “nu le intereseaza decat banii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar