8.000 de oameni participa la Go Pro Recruiting Mastery

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

evenimentUnul dintre cele mai mari evenimente  din industria de network marketing are loc in aceasta perioada (20-23 noiembrie) in Las Vegas. Este vorba despre al cincilea eveniment anual Go Pro Recruiting Mastery, organizat de  Eric Worre si NetworkMarketingPro.com.

Aproximativ 8.000 de persoane participa la eveniment, printre acestia numarandu-se peste 100 de milionari in dolari si 500 de reprezentanti de companii la nivel de top management. Impresionant, am spune, dat fiind ca in urma cu 5 ani, la primul eveniment de acest fel au participat doar 200 de persoane.

Dintre speakerii evenimentului mentionam experti in network marketing si antreprenoriat ca Robert si Kim Kiyosaki, Kevin Harrington, Paul Zane Pilzer sau Joseph Mariano, presedintele Asociatiei americane a Vanzarilor Directe, dar si lideri de top, ca Matt Morris (WorldVentures), Tom si Brad Alkazin (Vemma). Vezi aici toti vorbitorii

Printre cele mai asteptate momente ale evenimentului s-a numarat difuzarea in premiera a documentarului Rise of The Entrepreneur, al carui trailer il puteti urmari mai jos.

Filmul integral poate fi vazut integral gratuit pana duminica aici

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar