60 de români, la Convenția Wor(l)d Global Network din Dubai

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

W2

 

România a fost reprezentată de 60 de parteneri la Convenția Wor(l)d care s-a desfășurat în perioada 02 -06 decembrie 2014, în Dubai, la World Trade Center. La această Convenție a companiei World Global Network au participat parteneri din peste 25 de țări, de pe toate continentele, printre care: Rusia, Ucraina, Franța, Cehia, Elveția, Emiratele Arabe, Kuveit, Algeria, Tunisia, Maroc, SUA, dar și România și Republica Moldova.

La această convenție am putut vedea cât de puternică și de stabilă este această companie, care este un Holding, cotată la bursa OTC din NY, înscrisă în DSA și nominalizată în World Finanace 100. Tot cu prilejul acestei Convenții, World Global Network a lansat pe piața din SUA linia tehnologică “SPACE” cu cel mai performant Space – Computer și Lumina Glasis, precum și smartphonul de ultimă generatie WP4YOU – ne relatează liderul pe România, Nicolae Ciobanu.

Compania și-a făcut cunoscute proiectele de viitor și pot afirma că proiectul Power Clouds – cel mai mare proiect de energie regenerabila – va continua. Din Japonia, unde se află acum, va ajunge în Franța, în USA și va reveni în România – a adăugat Nicolae Ciobanu.

Primul proiect Power – Clouds s-a realizat în România în 2013 -2014. Compania World Global Network are în țara noastră 5 centrale a câte 5000 de panouri fotovoltaice care produc energie verde și a investit peste 30.000.000 $.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar