50 de ani in Tupperware

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

JournalStar.com ne-o prezintă pe Betty Younkin.  Ce are special această doamnă? O carieră de… 50 de ani ca distribuitor al companiei Tupperware.

“În interiorul Tupper-mobilului, umplut cu saci cu vase Tupperware care așteaptă încă să fie livrate, stă primul și singurul director Tupperware al orașului Lincoln. Betty Younkin nu are prea mult timp pentru că trebuie să ajungă la Fargo pentru o întâlnire Tupperware și mai  conduce și alte doamne Tupperware cu mașina ei Chevy Equinox,​​ plătită de companie.

A fost în multe locuri – Vegas, Orlando, Minneapolis – în cei 50 de ani ai ei cu compania, începută de Earl Tupper în 1946. Vânzarea vaselor Tupperware se făcea în magazine și depozite înainte de a deveni pentru totdeauna sinonimă cu petrecerile de acasă.”

“Ea iubește produsele, crede în ele și este foarte, foarte bună la asta”, spune sora mai mică a lui Betty, Bonnie Nebelsick, introdusă în lumea Tupperware de Betty, cu un sfert de secol în urmă.

Era profesor de educație specială și avea 25 de ani când a început să vândă vasele din plastic cu garanție pe viață. Era în vara anului 1963, a fost invitată la o petrecere Tupperware și dealer-ul a crezut că ar fi bună la vânzări. Betty își amintește: “I-am dat toate motivele din lume pentru a nu intra în afacere. Și apoi m-am gândit. Asta nu e foarte frumos, ea e doamna mea Tupperware și mai are nevoie de un recrut. Și până la sfârșitul verii, recrutului reticent deja îi plăcea activitatea. Cred că Tupperware m-a ajutat să ies din carapacea mea”.

“A fost o feministă chiar înainte de a exista feministele”, spune Katy Ramos, care a ajutat la organizarea petrecerii lui Betty. “Eu chiar o admir pentru asta”. Prietenii și adepții ei  admiră o mulțime de lucruri la Betty. Cunoștințele ei, pasiunea, devotamentul.

“E profesorul nostru, niciodată nu spune Am nevoie de mai multe vânzări“, adaugă Gina Goodro. “La petrecerile ei, ea ajunge să știe despre familiile gazdelor și despre soții lor unde lucrează. Eu doar intru și ies. Betty nu face asta”.

O petrecere Tupperware este găzduită undeva în lume la fiecare 1,7 secunde… Dar numai Betty își mai amintește ce vase ai cumpărat acum 5 ani și te va întreba dacă le mai folosești!

Sursa:  JournalStar.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar