4Life lanseaza biroul din Germania dupa o luna record

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

4LifeDupă un record de vânzări în octombrie, 4Life sărbătoreşte lansarea celei de-a 24-a pieţe pe plan internaţional. Compania de wellness s-a lansat în Germania cu un birou nou în Hamburg, acolo unde 400 de invitaţi au participat la ceremonia tăierii panglicii în week-end-ul trecut. Biroul cuprinde spaţii pentru întâlniri, un laborator de computere şi o bibliotecă profesională care îi deserveşte pe distribuitori în construirea afacerilor lor.

„4Life Germania se află într-un amplasament strategic pentru creştere şi a ajuta domeniul,” a spus Rafael Fernández, vicepreşedinte 4Life Europa, într-un comunicat al companiei. „Acest birou oferă mari oportunităţi pentru ca antreprenorii noştri să-şi dezvolte afacerea şi relaţiile.”

Festivitatea tăierii panglicii

Festivitatea tăierii panglicii

Cu birouri pe cinci continente, 4Life – cu sediul central în Salt Lake City, Utah – şi-a crescut vânzările cu 13% până acum în 2014. Luna octombrie a însemnat un nou record de vânzări al companiei, cu Hong Kong (135%) şi Coreea de Sud (126%) raportând cel mai mare procentaj de creştere.

 

 

 

De altfel, preşedintele şi CEO-ul 4Life, Steve Tew, a adresat un mesaj video de felicitare pentru Coreea de Sud, piaţa cu cea mai mare creştere din lume.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar