2017 a fost un an profitabil pentru industria de direct sales

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

2017 a fost un an profitabil pentru industria de direct sales2017 a fost un an profitabil pentru industria de direct sales, declară Giovanni Paolino (foto), președintele Avedisco, potrivit gdoweek.it. Rezultatele anunțate de Avedisco, Asociația de Direct Sales și Servicii de Consum din Italia, arată că sectorul de direct selling a atins rezultate excelente în termeni de cifră de afaceri și valoare a forței de muncă în Italia, în ultimul an: cele 38 de companii membre ale Avedisco au înregistrat o creștere de peste 9% pentru un total de peste 703 milioane euro și aproape 251.000 de reprezentanți, număr în creștere cu 5% față de 2016.

Analiza sectoarelor individuale evidențiază trendul pozitiv al sectoarelor comerciale ce aparțin companiilor asociate pieței italiene: sectorul alimentar-nutrițional este confirmat ca fiind cel mai activ, atingând un total de aproape 531 milioane euro, în creștere cu 11,46% comparativ cu 2016.

Sectorul cosmeticelor și modei a înregistrat, de asemenea, performanțe excelente – o creștere de 3,8% cu aproape 59 milioane euro, iar cel de bunuri casnice de lungă durată a reușit o cifră de afaceri de 41 milioane euro, în creștere cu 8%. Aceste rezultate subliniază nivelul de satisfacție al clienților care aleg aceste produse pentru calitatea lor și îndrumările personalizate pe care le primesc când fac o alegere.

Cu peste 12.000 de oameni mai mult față de 2016 au ales în ultimul an să se bazeze pe direct sales cu scopul de a obține afirmarea personală și profesională. Independența, dedicarea, meritocrația sunt valori adăugate ale unei activități care oferă oportunități de angajare într-un peisaj economic incert.

Sursă foto: industriaefinanza.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar