15 standuri comerciale românești prezente la Expo Dealshaker Zagreb

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

dealshakerLa împlinirea unui an de la lansarea platformei online Dealshaker și cu 8 luni înaintea anunțatei ieșiri pe exchange a monedei Onecoin, partenerii independenți din rețeaua OneLife construiesc relații cu noi comercianți. O nouă expoziție Dealshaker a avut loc între 16 și 18 februarie la Zagreb, în Croația. Aceasta va fi urmată de o serie de astfel de evenimente în Australia, Grecia, Londra.

Întâlnirea cu expozanții Dealshaker a avut loc în prima zi, evenimentul atrăgând lideri și vizitatori din peste 30 de țări, care au utilmastermindizat câteva mii de cupoane făcând cumpărături la peste 80 de standuri comerciale. România a fost prezentă cu 15 standuri comerciale și 100 de parteneri OneLife. Seara a fost marcată de un alt moment special, o cină de gală.

A doua zi a fost dedicată celor mai noi informații și trainingurilor oferite de liderii OneLife. Printre aceștia s-au numărat Frank Ricketts, Kenny Nordlund și Mihail Petrovic. România a fost reprezentată de Cristi Călina, care este și organizatorul următorului eveniment din București dedicat comercianților Dealshaker și partenerilor OneLife – în data de 3 martie, la Hotel Premier Palace, între orele 11 și 18.

Vezi, mai jos, discursul ținut de Frank Ricketts, fondatorul Global Leadership Group, în mastermindul de la Zagreb.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Doina

    Felicitari Cristi Calina pentru initiativa,felicitari comerciantilor si partenerilor din Romania,care si-au adus aportul la acest eveniment!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar