Uite cum vorbesc antreprenorii cu copiii lor. Și de ce vor deveni și ei antreprenori – partea 2

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Uite cum vorbesc antreprenorii cu copiii lorCreșterea copiilor care să devină adulți antreprenori începe cu încurajarea creativității și rezolvarea problemelor, iar cheia este în modul în care vorbesc antreprenorii cu copiii lor.

Încurajează gândirea creativă și începe cu motivația

Robby Berthume, CEO al Bull & Beard, o firmă care face legătura între mărci și agenții specializate și consultanți, crede în începerea parcursului antreprenorial de la o vârstă fragedă. Desigur, cineva care și-a început prima afacere la vârsta de 14 ani ar gândi așa, dar Berthume vede efectele pe termen lung.

Vezi restul metodei Berthume în prima parte.

Fă un workshop din produsele și serviciile existente

Shawn Schulze, de la AffAction, LLC, împărtășește ideea despre metoda „workshopurilor” a lui Berthume, dar o folosește pe produsele existente. Atunci când dă peste produse sau servicii de calitate slabă, îi întreabă pe copiii săi direct ce îmbunătățiri le-ar putea fi aduse.

„Sper că acest tip de lecție le va permite să realizeze că afacerile de succes pot fi construite simplu prin a face lucrurile mai bine și a refuza să accepți status quo-ul ca singur opțiune”, a spus Schulze. „Vreau să le antrenez mințile să vadă întotdeauna posibilitatea unei curse de șoareci mai bună”, a adăugat el.

Chiar și atunci când evaluăm aceste produse cu copiii noștri, este important să îi învățăm mereu respectul și curtoazia profesională. Axându-ne pe modalități de îmbunătățire, copiii sunt mai degrabă orientați pozitiv în jurul acestor soluții decât pe a se lua doar de impefecțiuni, greșeli etc.

Eșecul este o opțiune

Despre metoda eșecului ca opțiune pentru a deveni un antreprenor de succes vom discuta în episodul următor.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Foarte interesant, multumesc pentru postare 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar