LR lansează Lifetakt în România la evenimentul Kick-off Meeting. Vezi detaliile

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

LR Health & Beauty a lansat brandul Lifetakt. Despre ce este vorbaLR lansează Lifetakt în România la evenimentul Kick-off Meeting, pe 13 ianuarie. Răzvan Simion (co-producător ’Neaţa cu Răzvan şi Dani) va fi moderatorul evenimentului, pe care îl va închide un invitat special surpriză, un artist de top din România, care va susţine un mini-recital.

Printre guest-speakerii de la acest eveniment se numără Klaus Gschwandtner, Vice-Preşedinte LR pentru Regiunea 2 (Europa Centrală şi de Est), Iorgos Argirakis, OrgaLeader Platină al LR şi Mihaela Costin, Nutritionist, Integrative Nutrition Health Coach , Life Coach şi NLP Practitioner.

Evenimentul LR Kick-off Meeting are loc sâmbătă, 13 ianuarie, la Terra Events Hall (bulevardul Lacul Tei nr. 1 bis), începând cu ora 11:00.

Ce este LR Lifetakt

LR Lifetakt este noua marcă de produse de nutriţie a companiei de beauty, care, sub sloganul VIAŢA TA. RITMUL TĂU. SĂNĂTATEA TA. reuneşte toate produsele LR de sănătate. Este vorba despre un sistem de management al sănătății care încorporează suplimente alimentare de înaltă calitate și produse ce înlocuiesc alimentele tradiționale. Experții care au realizat acest sistem au luat în calcul dezvoltarea a șase soluții generale, care se ridică la standardele celor mai exigente cereri de pe piața de healthcare: suplimente nutritive zilnice, vitalitate la orice vârstă, managementul greutății, performanță mărită, suport sezonier și mobilitate fără restricții. – informează coompania.

Brandul LR Lifetakt va fi introdus treptat în țările unde LR este activ.

„Piața pentru concepte inovatoare de îngrijire a sănătății ca un întreg a crescut extrem de rapid în toată Europa. Din ce în ce mai mulți oameni își iau sănătatea în propriile mâini. Cu noul nostru brand puternic LR Lifetakt, putem fi un partener competent pentru acești oameni – fiind fideli motto-ului nostru Mai multă calitate pentru viața ta”, a declarat Dr. Thomas Stoffmehl, CEO al LR Health & Beauty.

LR a construit recent în Ahlen, Germania, cea mai modernă fabrică pentru produsele cu aloe vera din Europa. Începând din februarie 2018, gelurile de băut LR Aloe Vera vor fi produse aici. Acestea reprezintă o componentă importantă a sistemului LR Lifetakt.

Despre LR Group

Sub motto-ul “Mai multă calitate pentru viața ta”, LR Group, din Westfalia, Germania produce și comercializează diferite produse pentru sănătate și frumusețe în aproximativ 28 de țări. Aria de produse include cosmetice, suplimente alimentare și parfumuri. Pe segmentul parfumuri, compania, fondată în 1985, a încheiat colaborări exclusive cu celebrități ca Guida Maria Kretschmer, Karolina Kurkova și Bruce Willis. LR este una dintre companiile de direct sale de top din Europa, cu 1.200 de angajați și mii de parteneri de vânzări și clienți înregistrați.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar