Cum să reușești în Network Marketing. Partea a 3-a

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Cum să reușești în Network MarketingCum să reușești în Network Marketing este ceea ce mulți dintre novici doresc să afle. Iată ce informații și sfaturi oferă WIKI HOW:

Network Marketingul, cunoscut și sub numele de Multi-Level Marketing (MLM), este un model de business unde contractorii independenți își cumpără intrarea într-o companie și apoi câștigă comisioane din produsele pe care le vând. Profesia este atrăgătoare pentru mulți pentru că pot fi proprii lor șefi, își stabilesc propriul program, și muncesc pentru propriul lor succes. Este nevoie de un mare angajament, însă network marketingul poate fi o carieră foarte lucrativă.

În Partea 1 a acestei mini-serii am discutat despre cum să găsești compania potrivită pentru tine.

În Partea a 2-a am vorbit despre ce ar trebui să faci când începi lucrul cu compania aleasă.

În ultima parte vom aborda subiectul construirii rețelei și, implicit, a afacerii tale.

Partea a 3-a – Cum îți construiești rețeaua

1. Recrutează noi membri. Așa cum și tu ai fost recrutat de o companie de network marketing și tu va trebui să recrutezi la rândul tău membri în echipa ta dacă vrei să ai succes. Fii tot timpul atent la posibilele oportunități care ar putea fi de valoare în echipa ta. Nu ar fi o idee rea să apelezi la o firmă de recrutare. Nu uita că îți dorești un om sociabil, un bun om de vânzări și un teamplayer care să coopereze cu tine.

2. Pregătește-ți recruții eficient. Dacă recruții au succes, faci mai mulți bani, așa că ar trebui să fii pregătit să le oferi training. Asta ar putea să îți consume destul timp, chiar până la câteva săptămâni. Dar ar trebui să înțelegi că acum construiești o echipă și este în interesul tău să petreci suficient timp pentru a te asigura că recruții tăi sunt suficient de competenți pentru a porni singuri la drum.

3. Oferă membrilor echipei tale comisioane bune. Oferindu-le recompense bune recruților tăi te asiguri că sunt motivați să vândă. În acest fel vor câștiga mai mulți bani pentru ei și pentru tine. În plus, îi va ține aproape de tine mai mult timp, ceea ce e un lucru bun pentru tine – vrei să păstrezi oameni de vânzări talentați în echipa ta așa păstrează succesul afacerii tale.

4. Apelează la consultanți pentru rețeaua ta. Nu uita! Tu ești responsabil pentru tot ceea ce înseamnă să conduci o afacere – taxe, impozite, legi etc. Este bine să colaborezi cu un contabil și un avocat pentru a te să îți conduci afacerea în cel mai bun mod cu putință.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar