Amway deschide un hub de 1,5 milioane dolari

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Amway deschide un hub de 1,5 milioane dolari în Filipine. Încrezătoare în creșterea continuă a pieței filipineze și, în același timp, furnizând o infrastructură fizică unde distribuitorii săi activi își pot desfășura activitățile de business, compania de direct selling Amway a investit 1,5 milioane dolari în construirea unui centru pilot în țara sud-asiatică.

Aflat în Salcedo VillagAmway deschide un hub de 1,5 milioane dolariy Amway Place este un centru unde proprietarii Amway obțin sprijin în retailing, training și dezvoltarea comunității.

Potrivit lui Leni Olmedo, country manager Amway Filipine, centrul reprezintă una dintre marile lor realizări înfăptuite în cei 20 ani de existență în țară.

„Ceea ce trebuie să îndeplinim la aniversarea noastră de 20 ani este să ne asigurăm că Amway este mereu relevant pentru această piață țintă”, a declarat Olmedo în cadrul evenimentului de lansare media a centrului de trading.
Potrivit lui Olmedo, motivul principal pentru care compania a construi My Amway Place este faptul că Filipine este considerată una dintre piețele emergente la nivel global.

În spatele stilului cool, chic al My Amway Place se află compania coreeană de design Ache Space Consulting Group.

„Am creat acest spațiu de talie mondială pentru proprietarii noștri Amway și potențiala piață – un loc de joacă care să dea viață oportunității și experienței Amway. Un loc unde să îți construiești afacerea, să explorezi produse Amway, să inviți posibili colaboratori și unde să te distrezi”, a declarat James Park, vicepreședinte inovare marketing Amway.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar