Magnus Brännström este noul președinte WFDSA

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Magnus Brännström este noul președinte WFDSAMagnus Brännström este noul președinte WFDSA – Federația Mondială a Asociațiilor de Direct Selling (WFDSA). Organizația comercială globală, ce reprezintă peste 60 de asociații naționale de profil, a făcut anunțul săptămâna trecută. Potrivit anunțului mandatul lui Magnus Brännström, președinte și CEO Oriflame, va fi valabil până în octombrie 2020. Anterior, președinte al WFDSA a fost Doug DeVos, președintele Amway.

„Sunt foarte onorat și privilegiat să fiu de folos industriei de vânzări directe din poziția de Președinte al Federației Mondiale a Asociațiilor de Vânzări Directe în aceste timpuri foarte interesante. Lumea trece printr-o transformare digitală. Cred că vânzările directe, prin comunitățile sale de oameni unite de un scop comun, sunt mai relevante ca niciodată în împuternicirea oamenilor prin oferirea de produse și servicii de calitate. De-abia aștept să continuăm construirea și dezvoltarea moștenirii lăsate de predecesorii mei, aceea de a îmbunătăți standardele acestei industrii”, a declarat Magnus Brännström.

Anterior, Brännström a fost vicepreședintele WFDSA. De asemenea, a deținut postul de președinte al SELDIA – Asociația Europeană de Direct Selling.

Magnus Brännström este noul președinte WFDSA. Ce părere are DeVos despre mutare

„A fost o onoare uriașă să fiu Președintele WFDSA în ultimii trei ani. Nu ne-am fi putut atinge nici unul dintre obiective fără parteneriate puternice și sprijinul asociațiilor de direct selling din toată lumea”, a declarat Doug DeVos. El a adăugat că „direct sellingul este în mâini bune sub conducerea lui Magnus Brännström. Nu am fost niciodată mai încrezător și optimist în legătură cu viitorul industriei noastre.”

Despre WFDSA

Fondată în 1978, WFDSA este o asociație comercială globală a industriei de direct selling în valoare de 182,6 miliarde de dolari, ce deservește peste 60 de asociații naționale de direct selling și companiile membre ale acestora. Vânzările directe implică marketingul produselor și serviciilor direct către consumatori într-o manieră față în față, în afara locațiilor de retail. Pentru mai multe informații puteți accesa http://wfdsa.org/.

Depre Oriflame
Fondată în 1967, Oriflame este o companie de beauty din industria de direct selling ce activează în peste 60 de țări. Portofoliul său vast de produse suedeze de frumusețe este comercializat prin intermediul a aproximativ 3 milioane de Consultanți Oriflame independenți, care generează anual vânzări de aproape 1,2 miliarde de euro.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar