1,2 milioane $, bonus atins de Rolf Kipp, lider in incasari la Forever

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,50 out of 5)
Încarc...

Rolf-Kipp-FLP

Rolf Kipp, liderul încasărilor în Forever Living Products din Germania a „cucerit” un bonus de 1,2 milioane de dolari. El a început munca în FLP acum 20 de ani, în iunie 1995.

„Mulţumită părinţilor mei, am aflat de Forever. Mama avea o boală la rinichi, din care cauză avea o piele subţire la hârtia. Tatăl meu, care, din nefericire, a murit acum doi ani, a fost diagnosticat cu cancer la prostată. Toţi prietenii noştri au încercat să ajute prin a sugera diverse medicaţii, diverse tipuri de hrană.

La acea vreme (acum 10 ani), am citit un interviu cu Rex Maughan, fondatorul Forever şi am vrut să aflu despre produsele lor. Am trimis un fax la sediul din SUA şi exact a doua zi am primit răspuns de la persoana care conducea piaţa din Germania. Am decis că trebuie să-mi dezvolt reţeaua (în jos – downline) în Germania. Pe atunci, piaţa germană nu era deschisă pentru Forever şi foarte puţini oameni ştiau de produse. Eu am vrut să mă familiarizez personal cu acele produse.

Să fiu sincer, mai întâi am recomandat părinţilor mei produsele, iar acestea au avut un succes incredibil. Părinţii mei s-au simţit mai bine imediat. Mama arăta mai tânără, se puteau observa efectele în special pe piele. Tata, de asemenea, a spus că se simte mai bine şi a continuat să bea suc de Aloe Vera aproape până la moarte.

Doctorii au fost şocaţi că el a trăit mult mai mult decât estimaseră ei. Am început şi eu să folosesc produsele Forever şi am simţit şi eu efectele benefice ale consumării lor: nu mai eram obosit; mă simţeam plin de energie şi dormeam mult mai bine. Iată de ce am decis că toată lumea ar trebui să afle despre produsele Forever.

Rolf-Kipp_bonus

Acum 10 ani nu am înţeles că se pot face bani cu Forever. Pe atunci am realizat doar că produsele lor sunt minunate! Toată lumea are nevoie de acea pastă de dinţi şi de şampon. De fapt, acestea sunt produse de zi cu zi pentru fiecare. Nu e nevoie să explic oamenilor că toate produsele sintetice pe care le au prin casele lor pot fi cu uşurinţă înlocuite cu produse naturale pe bază de Aloe Vera.

Dar, ca să fiu sincer, nu m-am gândit despre asta atunci ca la o afacere. În acei ani lucram în domeniul echipamentelor de sport, lucram 12-14 ore zilnic. Nu aveam vreme pentru nici un serviciu suplimentar, fie şi part-time. Am vrut să spun toate acestea ca o introducere, cum am „făcut cunoştinţă” cu Forever. Astăzi folosesc aceste produse, mama la fel, şi a devenit mâna mea dreaptă. Practic părinţii mei au devenit primii mei distribuitori şi consumatori finali.”

Sursa: businessforhome.org

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar