23 de lideri, răsfățați de Tupperware în Dubai

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

CrisT2Dubai este una din locațiile cele mai dorite când vine vorba de vacanțe, motiv pentru care este aleasă deseori drept destinație pentru conferințele sau excursiile de calificare organizate de companiile de vânzări directe. Dubai a fost și locul în care au avut parte de răsfăț și cei mai noi Team Leaderi Tupperware din România. 23 de prezentatori Tupperware, însoțiți de Bogdan Lehman, director de vânzări Tupperware România,  au avut parte de această experiență în perioada 13-17  mai.

Iată ce spun două dintre participante:

Lia Mudura – Team Leader Tupperware – Timișoara

” Excursia Tupperware in Dubai – o experiență unică și magnifică cu emoții de mare intensitate trăite în toate activitățile organizate în fiecare zi.Lia2
Mulțumesc  Tupperware pentru acest privilegiu  de a vedea și de a experimenta o altă lume, de a respira aerul pe cale îl respiră unii dintre cei mai bogați oameni ai lumii.
Am petrecut câteva zile de vis unde am vizitat obiective unice în lume, cum ar fi Dubai Marina, Burj al Arab, Burj Khalifa, moscheea din Abu Dhabi , Ferrari World, și multe altele. Am cunoscut oameni deosebiți și am legat prietenii noi, dar  am și  trăit senzații de neimaginat la Safari în deșert. Am trecut în câteva ore de la viața superluxoasă la cea dură și primitivă a beduinilor în deșert, vizitând o așezare caracteristică acestora.
E destul de provocator să redai în câteva cuvinte tot ceea ce am simțit în fiecare clipă petrecută în Dubai alături de Tupperware!!!”

 

Cristina Dragu – Team Leader Tupperware – București

” Nu pot sincer să spun ce anume a fost mai impresionant, pentru că este efectiv un loc în care absolut totul este incredibil de frumos, astfel încât acest sejur oferit de Tupperware îl consider  o escapadă într-o altă lume. Dubai este categoric orașul cel mai spectaculos de vizitat… Cel mai luxos hotel din lume, cea mai înaltă clădire construită vreodată CrisT1pe fața Pământului, cele mai rapide lifturi, cel mai mare mall, cele mai frumoase fântâni arteziene dansante, și discuția cu “cel mai” se poate prelungi la nesfârșit. Dar, la toate astea se adaugă cele mai frumoase excursii oferite de Tupperware suplimentar pentru noi, cele mai frumoase seri, cele mai surprinzatoare și emoționante cadouri și recunoașteri, cele din urmă într-un loc mirific chiar în mijlocul deșertului, toate făcând să mă simt pentru trei zile regină.
Fiind acolo, mă gândeam cum sa povestesc acasă cele văzute și trăite pentru a reda cu fidelitate frumusețea Dubaiului și pentru a demonstra tuturor că Tupperware nu înseamnă numai bani și cadouri săptămânal, dar și excursii de neuitat, pentru unii inaccesibile altfel.
Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt față de toți cei din echipa Tupperware care au făcut posibilă această minunată excursie, iar aceste amintiri să mă însoțească toată viața. O să spun doar: Mulțumesc!”

Următoarea excursie de calificare va avea loc în toamnă în Malta.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar