A fost lansat primul Catalog de produse pentru persoane nevăzătoare din România

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Catalog Forever

Compania Forever Living Products a lansat primul catalog de produse de frumusețe și sănătate în limbaj Braille din România. Catalogul este destinat persoanelor nevăzătoare care doresc să se informeze despre produsele companiei sau să obțină venituri financiare ca Forever Business Owner.

Persoanele nevăzătoare din România pot beneficia de primul catalog de produse de frumusețe și sănătate scris în limbaj Braille. Catalogul a fost lansat de Forever Living Products România și este destinat persoanelor nevăzătoare care doresc să afle informații despre produsele pe baza de Aloe vera din oferta companiei. România este singura țară din rețeaua Forever care beneficiază de un astfel de catalog.

Inițiativa oferă acces persoanelor nevăzătoare la informații despre produse și șansa de a deveni independente financiar prin dezvoltarea unui business propriu în domeniul sanatatii si frumusetii.

”Forever poate fi o oportunitate si pentru nevăzători. Ne putem implica, chiar dacă există anumite dificultăți. Contează foarte mult să de disciplinezi, să te concentrezi pe ceea ce este de făcut. Pentru mine, afacerea Forever înseamnă sănătate, dezvoltare personală, schimbare de mentalitate, de atitudine și de stil de viață. Este posibilitatea de a învăța ceva nou și de a deveni mereu mai bun.” – Gabriel Răpciug, Forever Business Owner, nevăzător

În România există peste 100.000 de persoane nevăzătoare și mai multe sute de mii de persoane cu deficiențe de văz, care se confruntă cu lipsa acută a unor materiale informative dedicate și a unor șanse reale de a fi active pe piața muncii.

Ne-am dorit să depășim această barieră și să ne apropiem și mai mult de partenerii noștri care utilizează limbajul Braille. Astfel, reușim să oferim informații utile fiecarei persoane nevăzatoare care dorește să afle mai multe despre produsele companiei. Forever înseamna o comunitate în care fiecare partener se bucură de respectul pe care îl merită, iar lansarea Catalogului de produse în limbaj Braille este încă un pas făcut pentru oamenii cu care lucrăm.

Despre Forever Living Products

Forever Living Products este prezentă în România din 1998, fiind una dintre cele mai mari companii de multilevel marketing, ce oferă partenerilor săi produse pe bază de Aloe vera și șansa de a dezvolta un business propriu. Forever oferă o gamă completă de băuturi nutritive, suplimente alimentare, produse pentru controlul greutății și produse cosmetice.

Fondată în 1978, în Scottsdale, Arizona, Forever Living Products și companiile afiliate sunt cei mai mari cultivatori, producatori și distribuitori de produse pe baza de Aloe vera din lume. Peste 10 milioane de distribuitori din peste 155 de țări se bucură zilnic de produsele Forever și de sprijinul necesar pentru a trăi o viață mai sănătoasă și mai împlinită.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar