stat

Vânzările directe în primul trimestru din 2016

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

statCele mai mari companii de vânzări directe şi-au prezentat bilanţul pentru primul trimestru al acestui an. Faţă de aceeaşi perioadă a lui 2015, Herbalife a înregistrat o creştere de 1,3%, în timp ce Avon a scăzut cu 16%, dar cu numai 2% pe zona Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Compania Nu Skin a înregistrat şi ea valori negative: -13,2%, dar tot – 2% pe zona care cuprinde Europa. Tupperware a scăzut cu 9,6%, cu o depreciere de Tupperware -67% în Egipt şi Orientul Mijlociu.

Raportul Orfilame va fi prezentat la jumătatea lunii mai, dar încă nu este disponibil publicului larg, ca şi cel al Amway.

Avon

Este primul trimestru pentru Avon după vânzarea afacerii din America de Nord către Cerberus Capital. Chiar şi fără această unitate în declin, Avon nu a putut să înregistreze o creştere. Deşi performanţa veniturilor companiei a fost constantă de + 2% în dolari, a fost o scădere de 16% în dolari. Declinul vânzărilor a avut loc în toate regiunile Avon: Sudul Americii Latine -28%, Asia Pacific -17%, Nordul Americii Latine -11%, iar Europa, Orientul Mijlociu și Africa -2%. Avon a pierdut şi pe teren forţa de vânzare activă, în scădere cu 1%, la nivel global, comparativ cu perioada similară a anului trecut. Cea mai mare cifră negativă a fost din Asia Pacific -10%. Regiunea Asia Pacific reprezintă aproximativ 10% din afacerile Avon.

Herbalife

Herbalife a venit cu o creştere pozitivă de 1% a vânzărilor raportate şi 11% în devize constante de bază, în comparaţie cu perioada anterioară. Aceasta a fost prima creștere după cinci trimestre de declin. Cea mai mare contribuție procentuală a fost din regiunea China: 32%. A fost urmată de America de Nord (9%), şi Europa, Orientul Mijlociu și Africa (6%). Mexic (-11%) și America de Sud şi Centrală (-21%) au raportat scăderi în vânzări. Peste 20 de pieţe ale companiei Herbalife au avut volume trimestriale record.

Nu Skin

Nu Skin a raportat vânzări de 471,8 milioane de dolari în primul trimestru, comparativ cu 543,3 milioane de dolari cât a făcut în aceeaşi perioadă a anului trecut. Aceasta a reprezentat o scădere de 13%, dar conducerea companiei a fost mulţumită de acest rezultat. Aceasta a declarat că impactul negativ al fluctuaţiilor cursului de schimb valutar a fost de 5%. Toate cele cinci regiuni ale Nu Skin au raportat scăderi ale vânzărilor: America 18%, China 15%, Asia de Nord 12%, Asia de Sud / Pacific 10%, iar Europa, Orientul Mijlociu și Africa 2%.

Tupperware

Vânzările Tupperware au scăzut cu 10% în dolari americani, în creştere cu 1% în moneda locală. Deşi a existat o creştere de 4% din totalul forţei de vânzări, forţa de vânzări active a scăzut cu 2%. Unitatea din America de Nord a avut o creştere semnificativă pe teren în ultimul trimestru: 8% în total şi 10%, în forţa de vânzări active. CEO Rick Goings a subliniat performanţele puternice din Argentina, Brazilia, China, Mexic şi SUA şi Canada. Vânzările Tupperware din SUA şi Canada au crescut cu 9%. Totodată vânzările Tupperware din Africa de Sud au crescut cu 18%, iar Avroy Shlain a crescut cu 13%.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Tibisor

    Bine ca Worldventures este in crestere …:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *