Dr. Corina Zugravu_Herbalife Romania

Un medic român, în Consiliul Consultativ în Nutriție al Herbalife: Dr. Corina Zugravu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 4,50 out of 5)
Loading...

Dr. Corina Zugravu_Herbalife RomaniaCompania Herbalife a anunțat numirea în Consiliul său Consultativ în Nutriţie a doctorului Corina Zugravu, medic primar Igiena Alimentației şi Nutriție, conferenţiar în cadrul Universităţii de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti.

În noua sa calitate de membru al Consiliului Consultativ în Nutriţie al Herbalife, Dr. Corina Zugravu va oferi expertiză şi consiliere în domeniul nutriţiei pentru un stil de viaţă sănătos, bazat pe o alimentaţie echilibrată şi activitate fizică.

Herbalife înseamnă nutriţie bazată pe ştiinţă, de la materii prime de cea mai bună calitate şi până la produse riguros testate şi avizate de către cercetători, nutriţionişti şi medici de renume. Suntem bucuroşi să avem un medic român în Consiliul Consultativ în Nutriţie al Herbalife alături de specialişti din întreaga lume, permanent dedicaţi dezvoltării de noi programe pentru o nutriţie echilibrată şi o viaţă activă”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Manager Herbalife România și Moldova.

Absolventă a unui doctorat în ştiinţe medicale şi cu o experienţă de peste 25 ani în domeniul cercetării şi pedagogiei universitare, Dr. Corina Zugravu este autoarea a numeroase cursuri universitare, cărţi de specialitate şi lucrări ştiinţifice, având peste 45 de articole publicate în reviste naționale și internaţionale.

“Sunt bucuroasă să mă alătur unei companii care promovează nutriţia echilibrată în viaţa de zi cu zi. Este important ca pentru un viitor sănătos, companiile şi instituţiile responsabile de sănătatea populaţiei să colaboreze pentru a promova importanţa nutriţiei şi pentru a dezvolta programe educaţionale. Voi colabora îndeaproape cu echipa Membrilor Independenţi Herbalife pentru a le putea furniza clienţilor toate informaţiile nutriţionale de care au nevoie pentru a avea o viaţă activă şi sănătoasă”, a declarat Dr. Corina Zugravu, membru al Consiliului Consultativ în Nutriţie al Herbalife.

Începând cu 2010 Dr. Corina Zugravu face parte din grupul de specialişti în nutriţie ai Comisiei Europene responsabili cu elaborarea punctelor de vedere tehnice asupra documentelor aflate în dezbatere la nivel comunitar.

Consiliul Consultativ în Nutriţie Herbalife

Comitetul Consultativ în Nutriţie Herbalife include experţi din întreaga lume din domeniul nutriţiei şi sănătăţii, dedicaţi cercetării şi studiilor pentru un stil de viaţă sănătos, bazat pe nutriţie echilibrată şi activitate fizică. Membrii independenţi Herbalife sunt consiliaţi în mod constant de către echipa de specialişti pe teme de sănătate, stil de viaţă sănătos, nutriţie echilibrată, cât şi despre produsele Herbalife.

Comitetul Consultativ în Nutriţie este prezidat de către Prof. Dr. David Heber, alături de el regăsindu-se  în calitate de vicepreşedinţi specialişti de elită:  Dr. Luigi Gratton şi Dr. Louis Ignarro, laureat al premiului Nobel în Medicină.

Comitetul include şi experti din regiunea EMEA precum: Prof. Dr. Marion Flechtner-Mors (Germania), Prof. Dr. Lazlo Halmy (Ungaria), Prof. Dr. Alla Pogozheva (Rusia), Prof. Dr. Julián Álvarez García (Spania), Prof.Dr. Joaquim Caetano (Portugalia),  Prof. Dr. Sitaras Nikolaos (Grecia).

Mai multe detalii despre Consiliul Consultativ în Nutriţie pot fi găsite aici: http://company.herbalife.com/nab

Despre Herbalife®

Herbalife Ltd (abreviere: HLF) este o companie internaţională din domeniul nutriţiei care comercializează produse pentru controlul greutăţii, suplimente nutritive şi produse de îngrijire personală printr-un sistem de vânzări directe. Produsele Herbalife® sunt vândute în peste 90 de ţări prin intermediul unei reţele internaţionale de membrii independenţi. Compania susţine Herbalife Family Foundation şi Programul Casa Herbalife în scopul îmbunătăţirii nutriţiei copiiilor din întreaga lume. Pentru mai multe informaţii legate de compania Herbalife®, puteţi accesa website-urile www.herbalife.com, www.herbalife.ro.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (9)

 1. COSTEA GHEORGHE

  Am incercat produsele Herbalife,dar dupa 4(patru) zile nu am slabit nici macar 50 de grame.

  • bogdan

   Din pacate tin sa va contrazic, degeaba achizitionati produsele herbalife si urmati programul sugerat de catre consultant daca va abateti de la program. Este total normal ca organismul sa nu asimileze si sa nu exercite schimbari atat timp cat sunteti pe un program de slabire dar d.voastra continuati cu aceleasi obiceiuri si aceeasi masa nesanatoasa chiar daca consumati produsele.
   Va sugerez sa consultati un specialist wellness pentru mai multe informatii.

 2. Smaranda

  Atît timp cît indicaţiile ,în cazul utilizării produselor Herbalife , se referă la schimbarea regimului alimentar,( mînînci mai puţin,eviţi consumul de grăsimi, făinoase, dulciuri etc) şi faci mişcare, se pot obţine aceleaşi rezultate, fără să mai cheltui o mulţime de bani….

 3. Ioana curteanu

  Produsele sunt super de bune cu rezultate excelente,daca respectăm programul dar dragilor noi ca persoane suntem de vina si in acelasi timp ne mințim pe noi.

 4. Gina Costache

  Am consumat produse Herbalife,sunt foarte bune! Am slabit peste 12 kg si m-am simtit foarte bine!! Vreau sa incep din nou sa iau dar fac o pauza!

 5. Rădoi

  Până acum medicii urlau că produsele acestea sunt neprofesioniste făcute de amatori, pun în pericol sănătates oamenilor!!! Acum că şi-au luat medic, pe care îl plătesc cu bani grei pt nimic, produsele sunt aceleași și se administrează la fel, identic, 100% , dar au devenit minunate, sănătoase, medicale!!! Ce mizerie!!!

 6. Natalita (Copceag)Budescu

  Vin cu o precizare a celor afirmate mai sus.Atat timp cat acasa nu consumam alimente grase, prajite sau dulciuri si respectam cantitatea …din farfurie (normala) , rezultatele sunt evdente.Am imbunatatit numai cu shake-ul de dimineata (Formula I) starea mea fizica si mentala ,am schimbat raporul de grasimi in special cele viscerale si drept urmare am slabit 5 kg din greutatea totala in atentie…22 de zile.Deci se poate si e perfect adevarat.Toate aceste lucruri le cunosteam deoarece am trait pana la 60 de ani fara excese alimentare. In urma cu 2 ani insa, am inceput sa mananc haotic si urmarea a fost deteriorarea sanatatii mele. Asadar cu ajutoul consultantilor mei din Gl-fam.Ion si Elena Leurda, m-am disciplinat si am reusit sa imbunatatesc simtitor (nesperat chiar) starea mea atat fizica, cat si mentala, drept pentru care le multumesc!. Voi fi un consumator Herbalife in continuare, deoarece mi-au dat starea de bine, inapoi!

 7. Tatiana

  Eu am inceput sa consum produse acum o saptamina.Am rezultate si sint multumita,deoarece ma simt foarte bine.Am energie, pot sa merg cit poftesc, fara a obosi la cei 41 de ani si 89kg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *