IMG_2566 (2)

Network Marketing Forum 2017 – epicentrul profesioniștilor în vânzări directe și network marketing din România

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Se încarcă...

IMG_2566 (2)Echipa MLM News are plăcerea de a anunța cea de-a IV-a ediție a Network Marketing Forum, un eveniment informațional și educațional care se adresează tuturor persoanelor implicate în zona antreprenorială a vânzărilor directe și network marketingului din România.

Network Marketing Forum 2017 va avea loc la Pullman World Trade Center București, în sala New York, sâmbătă, 4 noiembrie, începând cu ora 13:00, iar biletele sunt disponibile pe nmforum.ro

Un eveniment unic în România

Domeniul de network marketing și vânzări directe a dobândit maturitate în România, crescând de la an la an prin intermediul profesioniștilor, a liderilor locali care au făcut carieră în acest domeniu. Având ca obiectiv consolidarea industriei de profil prin educație și informare corectă și completă, NM Forum vă oferă și în cadrul acestei ediții oportunitatea de a face cunoștință cu profesioniști de renume din întreaga lume, care vă vor oferi secretele independenței financiare, rețeta pentru depășirea fricilor conexe și îndrumarea către obținerea unor rezultate satisfăcătoare pe plan personal, în primul rând.

Panelul de speakeri ai Network Marketing Forum 2017 este completat până în acest moment de:

Cristian Tuns – lider Jeunesse

Daniel Burawa – director pentru România și Slovacia, Finclub International

Igor Alberts – lider OneLife

Loredana Diana Cismaș – lider Nu Skin

Luminița Mirescu – lider WorldVentures

Robert Luca – lider Freeways Global

Romeo Cretu – trainer, coach

Network Marketing Forum este un eveniment unic în România, a declarat Cristina Bărănescu, cofondator MLM News și gazda Network Marketing Forum 2017. Dată fiind percepția de trofeuconcurență între companiile de vânzări directe, ideea organizării unui astfel de eveniment în care lideri din companii aparent rivale își pregătesc câteva ore oamenii împreună părea o nebunie. Iată că, de la primii oameni care și-au luat bilet cel mai probabil din curiozitate, în 2015, acum sunt participanți care nu vor să rateze ocazia de a urmări pe scenă lideri din diferite companii și de a avea acces la perspective diferite. Știu că beneficiile acestui proiect percepute acum sunt foarte mici, dar sunt extrem de entuziasmată de beneficiile pe termen mediu și lung ale Network Marketing Forum.

Iulian Prigoreanu, cofondator MLM News: În orice industrie există târguri, există conferințe, unde are loc un schimb de experiență, unde poți urmări care sunt tendințele momentului și să vezi unde te afli. Mi se pare foarte util să ai experiența schimbului de idei, într-un context potrivit, cu oameni din alte companii și să poți avea viziunea acestei industrii. Cred că acesta este principalul beneficiu al NMForum.

Network Marketing Forum oferă la fiecare ediție traininguri și sesiuni tematice, realizate într-un cadru propice schimbului de experiență între profesioniști. Finalul evenimentului este marcat de Gala Premiilor MLM News.

Detalii referitoare la programul evenimentului, speakeri și rezervări găsiți pe nmforum.ro.

Network Marketing Forum este un proiect dezvoltat de MLM News și se adresează atât celor implicați în industria vânzărilor directe, cât și celor care nu fac parte din ea, dar care doresc să își facă o imagine de ansamblu relevantă.

Vezi imagini de la NMForum 2016:

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (2)

  1. Foarte buna initiativa.
    Nu ar trebui sa existe rivalitate (daca exista), ci doar parteneriat

  2. O initiativa extraordinar de buna, un loc in care ar trebui sa se intalneasca toti profesionistii si unde putem invata unii de la altii si putem deveni mult mai buni. Putem crea un mediu mult mai profesionist pentru toti membrii din Romania si putem realiza multe lucruri frumoase atunci cand vom invata sa ne respectam mai mult.O zi FANTASTICA va doresc tuturor si va salut cu respect!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER
* = câmp necesar