lev

Levoluția a început la Cluj. Descoperă primii lideri Levilon

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Se încarcă...

levEveniment elegant de lansare în România a companiei Levilon, prima companie care distribuie țigări electronice în sistem de network marketing. Dacă majoritatea companiilor aleg să își plaseze cartierul general la București, Levilon a ales Clujul pentru sediul său din România. Tot la Cluj a avut loc și evenimentul de lansare, organizat, duminică, 31 mai, la Hotel Grand Italia, la doar 3 luni din momentul prelansării.

La eveniment au participat o serie de invitați din Germania, Belgia și Olanda. Menționăm aici câteva persoane calificate la nivel de Senior Elite Consultant – Marco Holzel (Germania), Antje Hobbie (Germania), Nick Riguel (Belgia) și, iată și pe cineva din România, Csaba Szekely, „un înrăit în MLM”, așa cum s-a autodescris în discursul ținut duminică, activ în industria de network marketing din 1994. De asemenea, au fost prezenți Anne Delis (Olanda), nivel de Team Leader, și Jurgen Lehmann, Uta Link și Rolf Kuhlmann – nivel de Supervisor, toți trei din Germania.

România este a cincea piață deschisă oficial de Levilon, următoarea fiind Germania, în cadrul unui eveniment similar care va avea loc în 27 iunie.  Dacă vă întrebați de ce se numără printre primele piețe deschise de Levilon, răspunsul a fost oferit de către Directorul Executiv, Nawid Habib, atât în discursul din cadrul evenimentului, cât și într-unul din materialele noastre anterioare: România se află în top 30 ţări cu cei mai mulţi fumători din lume şi totodată este pe locul 8 în clasamentul ţărilor din Europa la capitolul vânzări directe. directorilev

Nawid Habib a subliniat, de asemenea, câteva aspecte inovative pe care le aduce de Levilon în planul de compensare a partenerilor independenți, printre acestea numărându-se, spre exemplu, introducerea unui program de pensie în network marketing și suportul asigurat de companie timp de  un an prin evenimente gratuite de prezentare a oportunității și educaționale.

Directorul Global al companiei, Alexander Martinovic, a prezentat promoțiile companiei din această perioadă, una dintre acestea vizând pachete investiționale de start up pentru atingerea unor niveluri de Diamant cu beneficii de fondatori concretizate în procente din rulajele pe țară.

Alături de Csaba Szekely, liderii locali care au avut discursuri în primul Royal Sunday organizat de Levilon au fost Valentin Oanțo și Codruța Vlașin.

Vă invităm, mai jos, să  faceți cunoștință cu Codruța Vlașin  (Imaginile, chiar dacă nu sunt de calitate foarte bună, sunt luate la cald, în timpul evenimentului, și ne bucurăm să vi le putem oferi.):

SONY DSCExtem de interesant, dacă în general sunt lideri locali care aduc cimbalaoportunitățile de network marketing în România, aici lucrurile au avut un traseu diferit. Mai exact Levilon a pornit în România prin intermediul unor lideri MLM europeni de origine română: Frank Verhoogen, stabilit în Belgia, și frații Iulian și Andreea Cimbala, stabiliți în Italia și, mai recent, în Olanda.

Invitatul special al evenimentului, Igor Alberts, este tatăl a 10 copii și un veteran în industria de network marketing, având în spate o experiență de 27 de ani și niveluri de carieră de top atinse în diferite companii, printre care Amway și Organo Gold. Chiar dacă parcursul său prin mai multe companii i-ar putea atrage critici, rezultatele sale, indiferent de compania cu care a avut parteneriat, sunt incontestabile, fiind recunoscut drept un maestru al duplicării.

MLM News a înregistrat și vă oferă un clip de câteva minute cu Igor Alberts în care acesta vorbește despre unul dintre secretele sale care i-au adus succes. Fost luptător de K1, Igor Alberts nu știe ce este teama, așa că recomandarea sa este: Nu aveți nicio teamă!

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER
* = câmp necesar