Levilon

Levilon, oficial în România. Misiunea companiei: Un mâine mai bun ca astazi!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 1,67 out of 5)
Se încarcă...

LevilonVă povesteam, într-un material recent, despre pre-campania de lansare pe piaţa din România a unei firme de network marketing ce are la bază „ţigara electronică”. Iată că între timp Levilon s-a şi lansat, este cu acte în regulă, are sediul în Cluj-Napoca şi va marca acest lucru printr-un eveniment care va avea loc la începutul lunii iunie.

Pentru a vă putea oferi mai multe informații, MLM News a stat de vorbă cu Nawid Habib, Executive Director Levilon B.V.

READ THE INTERVIEW IN ENGLISH

MLM News: Vorbiți-ne puțin despre Levilon. Care este viziunea dumneavoastră?

Nawid Habib, Executive Director Levilon B.V.: Misiunea Levilon este de a îmbunătăţi continuu aspectele de mediu, sociale şi economice în care operează, astfel creând un mâine mai bun ca astăzi. Viziunea noastră este pusă în practică prin produsul nostru unic şi prin sistemul nostru unic de bonusare, “Trident Compensation Plan”.

Pentru prima dată în istoria network marketingului, o companie a pătruns în cea mai mare industrie a lumii. Levilon va lucra într-o piaţă de circa 720 miliarde de dolari. Potrivit Forbes şi Bloomberg Industries, vânzările de ţigări electronice (e-cigs) le vor depăşi pe cele de ţigarete tradiţionale până în 2047. La ora actuală, se pare că ţigara electronică este consumabilul cu cea mai mare creştere de pe glob!Levolution

Noi oferim Levilon e-cig ca alternativă la țigara clasică. Ne vom strădui tot timpul să îi ajutăm pe utilizatorii produselor și pe partenerii noștri afiliați să își atingă cele mai ambițioase obiective de marketing și vânzări. De aceea aceștia pot se se bucure nu doar de stilul de viață Levilon, pe care noi îl numim Levolution, ci și să câștige un venit suplimentar sau să devină următorul distribuitor de top în compania noastră sau chiar în industria MLM pur și simplu promovând produsul nostru via conceptul ’spune despre el celor din jur și lor o să le placă’.

Suntem o companie olandeză, cu sediul central în Rotterdam. Levilon a fost înfiinţată în 2013 și a înregistrat o creștere uriașă de atunci. Pe 7 aprilie 2015 am reușit să înregistrăm Levilon și în România. Odată cu intrarea României în familia Levilon, compania este prezentă în cinci țări: Olanda, Belgia, Germania, Serbia şi România.

MLM News: De ce România? Ce așteptări aveți de la piața din România?

Nawid Habib: În România, Levilon are sediul în Cluj-Napoca. În ultimele două săptămâni, o mulțime de lideri mari din industria MLM s-au alăturat  ‘The Levolution’. În acest moment avem întâlniri de prezentare a oportunității în câteva mari orașe din țară: Oradea, Cluj-Napoca, Brașov, București, Craiova, Constanța și numărul acestora va crește în viitorul apropiat.

Cum România se află în top 30 ţări cu cei mai mulţi fumători din lume şi totodată este pe locul 8 în clasamentul ţărilor din Europa la capitolul vânzări directe, este o ţară plină de oportunităţi, şi este o alegere logică pentru Levilon să-şi extindă activitatea aici. Din câte știm, suntem una dintre primele companii care au deschis piața din România într-o etapă atât de apropiată de început. Asta oferă partenerilor afiliați din România o oportunitate uriașă de a își extinde rețelele în alte țări din Europa și din lume.

MLM News: La ce să se aștepte partenerii Levilon din partea companiei? Ce sprijin au?

Nawid Habib: Levilon crede sincer în educaţie, construirea comunităţii, sprijin şi cea mai bună securitate în afacere pentru partenerii noştri afiliaţi. Drept rezultat, corporaţia Levilon a decis să furnizeze câteva instrumente importante tuturor partenerilor afiliaţi:

–  Un produs sigur, inovativ, de înaltă calitate într-o piaţă de peste 720 miliarde dolari;

–  Un plan de compensare trident unic în felul său cu un record global de 16 bonusuri şi comisioane ce acoperă fiecare aspect pentru care partenerii afiliaţi trebuie recompensaţi;

–  Pentru primul an în afacere, Levilon va plăti toate trainingurile, seminariile, webinariile, Royal Business Events prin intermediul Levilon Business University;

– Pentru primul an, Levilon va plăti toate Community Building Events şi Support Groups;

–  Levilon va asigura cea mai bună protecție posibilă în afacere cu ajutorul „Bill of Rights” (unică) şi „Levilon Affiliate Partners Counsel” (Consiliul Levilon al partenerilor afiliaţi);

–  Levilon va deschide oficial ţări pentru partenerii noştri afiliaţi şi mult mai mult decât atăt!

MLM News: Care e strategia de extindere a companiei în Europa?

Nawid Habib:  Levilon urmează să se extindă în ritm rapid. După România, pe lista piețelor care vor fi deschise curând sunt: Ungaria, Italia, Polonia, Franța, Spania, Grecia, Marea Britanie, Elveția și Portugalia.

Suntem abia la început și deja mulți parteneri afiliați Levilon și-au creat o o rețea uriașă de consumatori și acest lucru le-a schimbat viețile într-un mod minunat. Vrem într-adevăr să ne asigurăm că membrii Levilon au profituri substanțiale atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. ‘Creând un mâine mai bun ca astăzi’ este motto-ul nostru. Prin urmare, încurajăm pe oricine să prindă această oportunitate, una dintr-acelea care îți poate schimba viața!

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER
* = câmp necesar