salve

ENERGAZ, oportunitatea MLM generată de reforma energiei

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 2,50 out of 5)
Se încarcă...

salveSalve Club se relansează în vara aceasta. După ce reforma asigurărilor de sănătate s-a lăsat așteptată, de data aceasta membrilor Salve Club li se propune o nouă oportunitate, și anume să beneficieze de legislația privind liberalizarea pieței gazelor naturale și energiei electrice, în baza căreia consumatorii noncasnici și casnici pot opta pentru schimbarea furnizorului.

Concret, consumatorii vor trebui să își aleagă furnizorul de gaze naturale și de energie electrică, având la dispoziție mai multe oferte de prețuri datorită liberalizării pieței, a concurenței.

În acest sens, echipa Salve Club se reunește sub sigla ENERGAZ și a încheiat deja parteneriate cu câțiva furnizori, iar partenerii ENERGAZ vor intermedia practic contracte pe baza noilor oferte și vor câștiga procente din acestea.

Lansarea oficială a noului proiect a avut loc sâmbătă, 28 iunie, în cadrul unui eveniment desfășurat la Brașov.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Cristoloveanu

    Cei mai mari tepari! Incaseaza facturile de doua ori, ne baga in plus a doua luna si dupa ne spunde ca brusc firma a devenit platitiare de tva. Cand suni la sediul cel mare din Brasov raspunde o domnisoara care habar nu are daca ii pui o intrebare! aveti grija cu energaz ca este teapa. Majoritatea persoanelor din Suceava au luat teapa. Rusine Energaz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER
* = câmp necesar